Lergodset B&B, STF vandrarhem

B & B

Välkommen till information om vårt B&B och Vandrarhem “Lergodset”. Vi, Koos och Lieneke, har bott och jobbat  i Hammarstrand i drygt 3 år. Vi har byggt upp ett nytt  liv  och har ett mål: att erbjuda våra gäster den bästa möjlige service och en positiv upplevelse av våra fantastiska omgivningar.

“Lergodset”  är ursprungligen ett boende från 1900 talet. I det autentiska, gula huset  bor vi och där finns också inkvarterat B&B. Total finns 5- två bäddsrum till hands. Två rum har dusch och toalett.  Alla övriga gäster använder dusch och toalett i hallen (gemensam).  Alla rum har tvättställ. I gula huset finns på 1e våningen ett fritidsrum; där kan man koppla av bredvid kamin/vedpanna.

Där finns också ett gemensamt kök till alla gäster, men kan också beställa frukost. Vi  tar gärna hand om din frukost och om du önskar det,  kan vi förberedda enväl fylld picknickkorg.


Priser

 

B&B (ingår frühkost, sängkläder, städning)    Rum + tvättstål och gemensame dusch och toalett    Rum + tvättstål och egen Dusch och toalett
Vuxen(1 pers.) 400 SEK 450 SEK
Vuxen (2 pers.) 700 SEK 800 SEK
Barn <  3 jaar gratis gratis
Barn  3 - 8 jaar 150 SEK 200 SEK
Barn 8 - 16 jaar 200 SEK 250 SEKI både husen är gratis WIFI tillgängligt.